Headerbild

Kategorier

Bildextra: Föräldramästerskap och sommarpingis

2023-07-12 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Rotebros traditionsenliga föräldramästerskap blev även denna gång mycket lyckat och sevärt. Detsamma gäller de aktiviteter som Lasse genomförde på Nationaldagen i Sollentuna.

Högre kvalitet än någonsin tidigare! Det var Lasses betyg på Föräldramästerskapet.

– Ja, ojojoj, jag har inte varit med om en så bra nivå. Det var skruvar och ett spel som jag inte har sett i våra tidigare föräldramästerskap, sa Lasse efteråt.

Förra årets mästare Anders Johansson fick till slut ge plats åt en ny vinnare. Roland Helle vann nämligen pappamästerskapen före Anders. Mammamästare blev Lin Zhang. Hon svarade även för en annan bragd – nämligen att göra den speciella pingistårtan som har blivit klubbens signum efter J-O Waldners succébesök förra säsongen.

Förutom föräldramästerskapen var det förstås även tävlingar för barnen och ungdomarna på avslutningsdagen. Så här såg den läckra marsipantårtan ut för er som missade avslutningen:

I strålande solsken blev sedan även nationaldagen en riktig pingisfest. Mellan 10 och 15 ställde Lasse upp två stora och ett litet bord vid Edsberg slott.

– Det var så roligt att intresset var så stort. Borden var inte tomma någon gång under de fem timmarna – det var hela tiden någon som spelade, säger Lasse.

Och precis som förra året var det så många på plats att Lasse kunde arrangera en sommarcup under de fem timmarna.

– I slutet var det bara unga kvar. De äldre slogs ut på vägen fram till semifinalerna, berättar Lasse.

Ny mästare blev Sigge Sandelin som här står tillsammans med Lasse och de andra som slutade på pallen:

Vi avslutar med några bilder till från Nationaldagen. Ha nu en riktigt härlig sommar. Nästa termin inleds lördagen den 2 september.