Headerbild

Kategorier

Detta gäller vecka 14

2020-03-29 i Allmänt

Det är glädjande att så många har utnyttjat möjligheten till fritt spel den gångna veckan. Underbart att vår pingisklubb fortsätter att glöda av energi även under denna speciella tid. Kommande vecka kommer föräldrar att hålla i vissa träningar.

INFO FÖR VECKA 14 (30/3 - 5/4)

Lasses vanliga träningar kommer inte att köra igång, men däremot har föräldrar fått nycklar så att de kan låsa upp för spelare. Lasse kommer att ringa runt och meddela vilka spelare som kan komma på olika tider. Vi har kommit fram till att det ska vara max 10 personer i hallen samtidigt. Ni som har spelsugna barn kan ringa till Lasse på 073-3588990 och höra hur det ser ut med tider!

Förutom dessa "föräldraträningar" så finns det även denna vecka möjlighet till fritt spel. Då kan man ringa Lasse för att få nyckel till hallen!

Här är tiderna då det finns möjlighet till fritt spel:
Måndag 23/3: 20-21
Onsdag 25/3: 17-18 + 20-21
Fredag 27/3: 16-18 + 20-21
Lördag 28/3: 12-21 (OBS! Tiden är preliminär – några tider kommer att bokas för träningar där föräldrar låser upp. Kolla här i denna artikel på hemsidan innan ni åker till hallen. Jag uppdaterar i detta inlägg)
Söndag 29/3: 16-21 (OBS! Tiden är preliminär – några tider kommer att bokas för träningar där föräldrar låser upp. Kolla här i denna artikel på hemsidan innan ni åker till hallen. Jag uppdaterar i detta inlägg)
Några viktiga regler fritt spel:
• Nummer ett är förstås att ni är friska när ni besöker hallen.
• Vuxen med som har ansvar
• Ta fram – ta bort allt
• Håll god ordning
• Släck lyset
• Stäng skåp och dörrar
• Glöm ej att plocka in bollarna innan ni går hem
Lasse hälsar att det är okej att ta med en klasskompis eller granne när ni ska spela. Han hälsar också "glad boll" och att ni ska ta chansen att spela om ni är friska.
I vår Facebook-grupp kan ni förstås också ta kontakt med varandra om ni är spelsugna och vill ha någon träningskompis inom klubben att spela med.
Håll gärna utkik här och på hemsidan nästa helg så får ni besked om hur veckan efter ser ut träningsmässigt.