Headerbild

Kategorier

Ängbys höstpool

2016-10-03 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

24–25 september hade Rotebro BTK fyra deltagare med i Ängbys höstpool. Här följer Tomas Johansson rapport från tävlingen.

I P10 (27 deltagare) gick Nils Johansson vidare från poolen efter två vinster och en förlust. Tyvärr stämde inte spelet i åttondelsfinalen och en niondeplats blev slutresultatet.

• I P12 (26 deltagare) spelade såväl David Wigforss som Hugo Johansson. David blev lottad i en stenhård trepool med bland anant den andraseedade spelaren i turneringen. David kämpade väl men fick inte med sig någon av matcherna. Hugo Johansson gick vidare från sin pool efter två vinster och en förlust. I åttondelsmatchen besegrade Hugo en gammal rival från Sundbyberg med 3-1 och i kvartsfinalen blev det samma siffror mot ytterligare en välkänd rival i form av Jacob Högman (båda dessa hade Hugo fått stryk av i de senaste mötena). I semifinalen fick Hugo dock sträcka vapen mot övermäktigt motstånd i form av David Risinger från Ängby.

• I Flickor 14-15 (8 deltagare) spelade Melissa Usum och i poolen blev det en vinst och två förluster och därmed B-slutspel. Vann där en match till.