Headerbild

Kategorier

Grattis till segern Elda!

2015-03-28 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi berättade ju tidigare i dag om Nils härliga seger i Tyresö. Det blev en RBTK-seger till i Marsduellen denna lördag – av Elda Kasumovic!

Elda tog hem segern i klassen Flickor 03. Starkt spelat! Och många andra hade en kanonlördag av våra lirare. Nils H-J som sagt etta i P8 och sedan även trea i P9. Där delade han tredjeplatsen med en annan RBTK-spelare – Jacob Peterson (se bild här). David Wigforss som sagt trea i P10 (bild här) och även William Lindberg fick kliva upp på pallen när han kom tvåa i B-slutspelet i P11 (se bild här). Även Valter Kjellberg och Elvin Kasumovic gjorde starka insatser. Bra jobbat alla! Jag hoppas att jag nämnde alla nu – hör av er annars till johan.lindberg@svd.se.

En annan spännande tävling framöver är ju Rookicupens slutspel! Här hittar ni resultat och sluttabeller. Slutspelet är 18–19 april.

Ni som inte har läst de intervjuer som finns med tränare och spelare i klubben ta gärna en titt här. Tanken är som sagt att alla spelare, som vill, ska bli intervjuade. Det gäller bara att hitta en bra tidpunkt. 

Och – som vanligt – vill jag slutligen tipsa om följande: Gå gärna med i klubbens Facebook-grupp via denna länk! Det är roligare ju fler vi blir.