Headerbild

Kategorier

Storspel av Ulrika och Lars!

2014-12-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

"Jag har aldrig sett något liknande!" RBTK:s ordförande Lasse Naesström var tagen efter Föräldramästerskapet. Han fick se pingis på hög nivå när Ulrika Hildebrand och Lars Kjellberg tog hem guldmedaljerna!

Via denna länk kan du se bild både från mamma- och pappaklassen!

Föräldramästerskapet har en anrik historia. Redan på 1980-talet spelades de första upplagorna. Men gårdagens tävling var speciell menar klubbens grundare och veteran Lasse Naesström: "Ja, det har aldrig varit så här hårt. Kvaliteten var suverän", säger han.

Vi börjar med mammaklassen. Guld blev det till Ulrika Hildebrand, silver till Ingela Hålling och brons till Marie Ängelid.

Pappaklassen blev ännu mer dramatisk. Till slut blev det följande ordning: Lars Kjellberg vann före Martin Peterson, Kjell Askdal och Tomas Johansson.

Bra spelat allihopa!

Året närmar ju sig slutet. Det blir inga fler organiserade gruppträningar denna termin, men klubben har tillgång till hallen många dagar under jullovet så det finns läge att spela mycket!

För er som vill skriva in några datum i nästa års kalender följer här några tävlingsdatum 2015:

• 17 januari: Talangen, kval 2. Lasse Naesström tar in anmälan senare.

17-18 januari: Stratospoolen i Enköping. Det är en sådan tävling som ni som föräldrar själva anmäler. En tävling för de som har spelat ett tag. Via denna länk finns mer info. Anmälningstiden går dock ut denna vecka.

24–25 januari: Rookiecupen, första gruppspelsomgången. Lasse Naesström återkommer om lagindelning. Detta är en jätterolig breddtävling i lagform.

• 30/1-1/2: Vinterpoolen, Ängby. Här anmäler föräldrar själva. En tävling för de som har spelat ett tag. Här kan ni läsa mer.

14–15 februari: Februariduellen. Lasse Naesström återkommer när det gäller anmälan dit.

15 februari: Talangen, kval 3. Lasse Naesström tar in anmälan senare.

• 7–8 mars: Rookiecupen, andra gruppspelsomgången.

• 14–15 mars: Slutspel Talangen.
18–19 april: Slutspel Rookiecupen.
Ha det bra så ses vi i hallen framöver.